Nandrolone Phenylpropionate – voor sport en jeugd

Sommige steroïden kunnen jongeren terugbrengen, waaronder testosteron. Het gebruik van dit baseline-medicijn bij hormoonvervangende therapie is algemeen bekend. Wat betreft Nandrolone Phenylpropionate, de gunstige eigenschappen zijn:

  • Om de elasticiteit van ligamenten en pezen te vergroten en hun mobiliteit te vergroten;             
  • Het uitlogen van calcium uit de botten vertragen, waardoor het risico op osteoporose wordt verminderd;
  • Het feit dat het medicijn de productie van collageen activeert.
Nandrolone Phenylpropionate - voor sport en jeugd

Ook zorgt de steroïde ervoor dat het lichaam aminozuren veel beter kan opnemen. Met de leeftijd kan een persoon met bepaalde problemen worden geconfronteerd: calcium wordt weggespoeld van het lichaam, de productie van collageen neemt af, ligamenten worden stijf en gewrichten kunnen pijn doen. Nandrolon elimineert deze negatieve leeftijdsveranderingen, alsof het de ouderdom uitstelt. Dit geneesmiddel kan ook aan ouderen worden voorgeschreven om het aanpassingsproces te verbeteren. Het is ook geschikt voor mensen met een verminderde eiwitvertering. Sporters kunnen ook problemen krijgen met gewrichten, gewrichtsbanden, spierpijn, uitloging van calcium. Nandrolon zal hen helpen herstellen en zich veel beter voelen. Dit speelt een belangrijke rol op een groot aantal cellen.

Nandrolone Phenylpropionate is een voorkeurssteroïde geworden onder bodybuilders. NPP verbetert het stikstofgehalte in de spieren en bevordert de opslag van meer eiwitten door de cellen. Voor bodybuilders is een van de belangrijkste voordelen van Nandrolone Phenylpropionate het vermogen om de pijn die ze in hun gewrichten hebben te verminderen door constant zware gewichten op te heffen. Nandrolone Phenylpropionate doet dit omdat het de snelheid waarmee collageen in het lichaam wordt geproduceerd verbetert.

De reden hiervoor is dat deze veelzijdige steroïde kan worden gebruikt in zowel snij- als bulkcycli. NPP wordt enorm gewaardeerd tijdens de snijcyclus omdat de atleet geen water vasthoudt; en zal daarom niet opgeblazen lijken of aanvoelen. Dit is een grote bonus voor diegenen die nerveus zijn over het vasthouden van water of waterretentie ervaren door het uitvoeren van een steroïde cyclus. Het gebruik van NPP wordt steeds populairder bij degenen die ervoor kiezen steroïden te gebruiken. Als u niet hebt overwogen om NPP in een van uw volgende steroïdecycli op te nemen, zult u het hopelijk heroverwegen nadat u alles hebt gelezen over wat deze steroïde te bieden heeft.

NPP is androgene 19-norestasteronam (19 ne) steroïden. Dissociatie of meestal 19 verwijst naar een verandering in de structuur van het hormoon testosteron dat koolstof 19 verwijdert. Deze eenvoudige bouwaanpassingen maken ons nandrolon, en naast de fenylpropionaatester, Nandrolone Phenylpropionate.

In het geval van AES heeft de kortere versie van de ester die na injectie grote explosies van nandrolon veroorzaakt, ook een halve periode. Dit betekent dat nandrolonfenylpropionaat meer wordt toegewezen dan de hoofdlucht wanneer de bloedspiegels worden gehandhaafd.

Nandrolon Phenylpropionate, iets meer dan de anabole testosteron 125-klasse, vergeleken met testosteron 100. Ook de 37-klasse is veel minder dan het androgene testosteron Andragennasts 100. Het feit dat nandrolon, niet dihydrotestosteron (DHT), wordt verminderd door dihydronandrolon. (DHN). Dit is een reden dat nandrolon Phenylpropionate bij sommige mannen een hoog testosterongehalte kan verdragen.

De geur van nandrolon en testosteron, maar nandrolon produceert slechts ongeveer 20% van de testosteronniveaus. Nandrolon Phenylpropionate als gestageen en heeft bijwerkingen van dit hormoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *