Wat zijn de bijwerkingen van Nandrolone Phenylpropionate?

Anabole steroïden hebben bijwerkingen en hoe sterker de steroïde – hoe sterker de ‘bijwerkingen’. In het geval van Nandrolone Phenylpropionate zijn de bijwerkingen gemiddeld. Dit is geen steroïde die bekend staat om zijn vervelende bijwerkingen. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van NPP zijn de ontwikkeling van mannelijk borstweefsel, een opgeblazen gevoel, hogere bloeddruk, acne, haaruitval (als er sprake is van mannelijke kaalheid) en een negatief effect op een goed cholesterolgehalte. Terwijl we praten over wat de bijwerkingen van NPP zijn, is het belangrijk om uit te leggen dat niet alle steroïde gebruikers bijwerkingen ervaren. Sommigen krijgen bijwerkingen van de ene steroïde, maar niet de andere. Houd er dus rekening mee dat als je met mensen in de sportschool praat of online gaat en in forums rondkijkt, je verschillende reacties, meningen en advies krijgt over steroïden en bijwerkingen. Het beste wat u kunt doen, is testen hoe uw lichaam bij een bepaalde dosis op een bepaalde steroïde reageert. Dit is de meest nauwkeurige manier om te weten welke steroïden u kunt gebruiken zonder een groot probleem of probleem met bijwerkingen.

Wat zijn de bijwerkingen van Nandrolone Phenylpropionate

Vrouwen die overwegen NPP te gebruiken, moeten zich bewust zijn van mogelijke bijwerkingen zoals een verdieping van de stem, acne en de mogelijkheid van menstruele onregelmatigheden. Bijwerkingen variëren van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de gebruikte dosering en de duur van de cyclus.

Vrouwen die erover denken om NPP te gebruiken, zijn niet nieuw in het spel en weten dat er mogelijke bijwerkingen zijn, zoals een verdieping van de stem, enz. Er is altijd een discussie geweest over de vraag of vrouwen een steroïde moeten nemen. Maar de beslissing ligt bij het individu, ongeacht of het een man of een vrouw is. Degenen die dit soort levensstijl leiden, weten meestal waar ze aan beginnen.

Een persoon die zich aan het kader van de cyclus houdt, consequent traint en een schoon, streng dieet volgt, zal waarschijnlijk geen ernstige problemen ondervinden. Door consistent te blijven en een combinatie van gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten te eten, blijft u onder controle.

Het wordt sterk aanbevolen om uw bloeddruk te controleren en regelmatig bloedonderzoek te laten doen. Tegenwoordig zijn er nogal wat privélaboratoria waar ze verschillende tests uitvoeren. Veel atleten en bodybuilders gaan naar deze centra. Als de indicatoren van prolactine wild worden, kunnen bepaalde medicijnen worden gebruikt om het probleem aan te pakken. De specialist in hun centrum kan hen aanbevelen om cabergoline in te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *