Fiets met Nandrolone Phenylpropionate

NPP staat voor Nandrolone Phenylpropionate. Het komt zelden voor dat je ooit iemand tegenkomt die steroïden gebruikt en hierover met de volledige naam praat. NPP kwam al in de jaren vijftig voor het eerst in de schappen van een bedrijf genaamd Oreganon. NPP is een kleine anabole steroïde op esterbasis die niet zo vaak voorkomt als de grotere esterversie die bekend staat als Decanoate, deels vanwege de beschikbaarheid. Maar in de wereld van vandaag begint NPP een toename in gebruik door bodybuilders en atleten te zien. Steeds meer mensen in de huidige fitnessindustrie gebruiken NPP net zo veel als zijn tegenhanger Deca-Durabolin en het is geen verrassing waarom. Cycli van NPP zijn wat je ervan maakt. Je kunt ervoor kiezen om een ​​cyclus te lopen met NPP en je steentje bijdragen door goed te eten en te trainen, wat geweldige resultaten oplevert. Of u kunt NPP gebruiken en niets doen aan uw dieet of gebrek aan training en helemaal geen resultaten behalen. Welke optie kies jij? Het mag geen moeilijke beslissing zijn. Haal het meeste uit je cyclus en voel en zie er geweldig uit!

Fiets met Nandrolone Phenylpropionate

Hoewel NPP vergelijkbaar is met Nandrolon Decanoate, verschilt het doordat NPP vaker moet worden geïnjecteerd om de bloedspiegels stabiel te houden. NPP is iets meer anabool dan testosteron, maar minder androgeen dan testosteron. Hierdoor kunnen sommige gebruikers NPP verdragen bij hogere doses dan bij hoge doses testosteron.

Voordat we in cycli van NPP springen, is het vermeldenswaard dat deze steroïde op medisch gebied is gebruikt om een ​​breed scala aan aandoeningen te behandelen, waaronder bloedarmoede, borstkanker, spierafbraakziekten, ernstige brandwonden en zweren.

Nandrolone Phenylpropionate kan worden gebruikt voor snijden en ballaststoffen, maar om ervoor te zorgen dat de steroïde in beide cycli werkt, moet het dieet en de training van het individu onberispelijk zijn. Dit is absoluut noodzakelijk, niet alleen bij het gebruik van NPP, maar ook voor en na de cyclus. Simpel gezegd, je kunt de voordelen van een steroïde niet plukken als je op de bank zit en niet gezond eet. Het gaat gewoon niet gebeuren!

Wat we bedoelen met training en dieet is een uitgebalanceerd voedingsplan dat is opgebouwd rond uw fietsdoelen. Als u bijvoorbeeld NPP in een snijcyclus gebruikt, wilt u minder calorieën eten, zodat uw lichaam vet kan verbranden en slanker en strakker wordt. Bij het gebruik van NPP voor ballaststoffen, zal het eten van een overschot aan calorieën de gebruiker in staat stellen om magere spiermassa in te pakken zonder de zwelling.

Solo cycli

Het is niet erg gebruikelijk om NPP in een solo-cyclus te gebruiken. Deze steroïde wordt meestal gestapeld met andere verbindingen bij het maken van een snij- of ballastcyclus. Wanneer NPP alleen wordt gebruikt, is het erg belangrijk om een ​​vorm van exogeen testosteron in uw cyclus op te nemen.

Hieronder schetsten we een cyclus van tien weken met NPP. Vergeet niet om testosteron op te nemen in uw cyclus met een dosis van minimaal 400 mg per week. Normaal gesproken lopen NPP-cycli tussen de acht en twaalf weken, afhankelijk van het individu. Denk eraan uw dosis gelijk te verdelen en elke maandag en donderdag te injecteren.

WeekNandrolone Phenylpropionate
1200-400mg per week
2200-400mg per week
3200-400mg per week
4200-400mg per week
5200-400mg per week
6200-400mg per week
7200-400mg per week
8200-400mg per week
9200-400mg per week
10200-400mg per week

Een meer geavanceerde cyclus van NPP stelt gebruikers in staat de dosering te verhogen. Deze cyclus kan tot twaalf weken duren of kan zes weken worden ingekort met dramatische resultaten. Natuurlijk wordt het gebruik van testosteron ten zeerste aanbevolen. De meesten zullen met deze cyclus testosteronpropionaat met ongeveer 500 mg per week gebruiken.

WeekNandrolone Phenylpropionate
1400-800mg per week
2400-800mg per week
3400-800mg per week
4400-800mg per week
5400-800mg per week
6400-800mg per week

Cyclusvoordelen

NPP zal de omvang en bespiering vergroten bij gebruik voor ballaststoffen. Natuurlijk, om de gewenste resultaten te krijgen, is het noodzakelijk dat het individu meer calorieën consumeert om de kerncentrale optimaal te laten werken. Groei zal plaatsvinden wanneer we het lichaam en de spieren voeden met de benodigde voedingsstoffen. Er wordt niet gezegd dat de resultaten snel zijn, maar ze zullen tijdens de cyclus stabiel zijn.

Hoewel NPP meer wordt gebruikt voor ballaststoffen, kan het worden gebruikt in een snijcyclus om de reeds bestaande droge spier te beschermen. Bij snijcycli moet de gebruiker minder calorieën consumeren, waardoor het lichaam vet en spieren wil verbranden. NPP staat niet toe dat spierverlies optreedt.

Een ander belangrijk voordeel van NPP is het vermogen om te helpen bij gewrichtspijn en verlichting die gewoonlijk optreedt wanneer individuen hard trainen en zwaar tillen.

NPP heeft een krachtig eetluststimulerend effect dat degenen die deze steroïde tijdens het laagseizoen gebruiken zeker zal helpen bij het inpakken van droge spieren ter voorbereiding op het snijden en / of een aanstaande wedstrijdcyclus. Over een wedstrijd of competitie gesproken, NPP verdwijnt binnen 10-12 maanden uit het systeem. Dit is gunstig voor degenen die meestal op medicijnen worden getest.

Kortere cycli van NPP zullen nog steeds verbluffende resultaten opleveren. U zult merken dat sommigen NPP-cycli slechts vier tot zes weken zullen uitvoeren en nog steeds hoogwaardige magere spieren krijgen.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van Nandrolone Phenylpropionate duren vier weken en beginnen drie weken na uw laatste NPP-injectie.

PCT gebruikt Clomid of Nolvadex, hoewel sommige individuen beide gedurende deze tijd zullen gebruiken. Clomid en Nolvadex hebben beide bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. Deze bijwerkingen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn / haar tolerantieniveau. Of u nu de een boven de ander kiest of ervoor kiest om beide voor PCT te gebruiken, het is gebruikelijk om te beginnen met hogere doses van beide geneesmiddelen en de dosering te verlagen totdat PCT eindigt.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Wat te verwachten van PCT

Conclusie

Vraag een paar van de jongens (of meisjes) in uw sportschool naar NPP en we garanderen dat velen deze steroïde niet alleen hebben gebruikt. We beschouwen dit niet als een steroïde voor beginners, omdat er andere steroïden op de markt zijn die geschikter zijn voor nieuwkomers.

Zorg ervoor dat je NPP onderzoekt voordat je jezelf injecteert met deze steroïde. In een solo-cyclus zal NPP geen enorme winsten of opvallende resultaten opleveren. Zorg ervoor dat voeding en training goed zijn en weet alles wat er te weten valt over NPP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *