NPP: gestapeld met andere steroïden

Als je een cyclus van NPP overweegt, graaf dan diep en bedenk echt wat je probeert te bereiken. Nadat u dat heeft vastgesteld, moet u weten welke andere steroïden u met NPP moet stapelen in uw volgende snij- of ballastcyclus. Enkele van de meest voorkomende steroïden die zijn gestapeld met Nandrolone Phenylpropionate zijn Winstrol, Masteron, Turinabol, Testosteronpropionaat, Dianabol en Anavar (om er maar een paar te noemen). Degenen die nog enigszins nieuw zijn in steroïden en overwegen om NPP in een stapel te gebruiken, kunnen dit doen door nog een extra verbinding toe te voegen. Natuurlijk gebruiken gevorderde gebruikers soms 4 of meer verbindingen in één cyclus. We raden beginners niet aan om van slechts één verbinding naar maar liefst 4 te gaan voor hun tweede cyclus. Neem geleidelijke stappen om het aantal steroïden dat u in een cyclus uitvoert te verhogen. NPP zal goede resultaten opleveren wanneer gestapeld met een andere steroïde! Geloof je ons niet? Probeer het eens en u zult tevreden zijn met het resultaat.

NPP: gestapeld met andere steroïden

Cycli

De eerste is de snijcyclus waarbij NPP wordt gestapeld met testosteronpropionaat, trenbolonacetaat en Oxandrolon. De cyclus bestaat uit injectables met één orale steroïde (Anavar).

WeekNPPTest PropionateTren AcetateAnavar
1150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
2150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
3150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
4150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
5150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
6150mg EOD100mg EOD100mg EOD30-50mg ED
7——100mg EOD100mg EOD—–
8——100mg EOD100mg EOD—–

Een eenvoudige bulkcyclus die door veel NPP-stapels wordt gebruikt met Dianabol en testosteronpropionaat. Deze cyclus omvat zowel orale als injecteerbare producten.

WeekNPPTest PropionateDianabol
1150mg EOD150mg EOD30mg ED
2150mg EOD150mg EOD30mg ED
3150mg EOD150mg EOD30mg ED
4150mg EOD150mg EOD30mg ED
5150mg EOD150mg EOD30mg ED
6150mg EOD150mg EOD30mg ED
7—–150mg EOD—–
8—–150mg EOD—–

Op zoek naar krachttoename en een opvallend lichaamsbouw? We hebben de perfecte cyclus die een hele reeks populaire steroïden stapelt. Hoe klinken NPP, testosteronpropionaat, Dianabol, Masteron en Winstrol? We denken dat je deze geweldig zult vinden! Het is een cyclus van twaalf weken die je kracht supergroot maakt!

WeekNPPTest PropionateDianabolMasteronWinstrol
1350mg per week700mg per week50mg ED—–—–
2350mg per week700mg per week50mg ED—–—–
3350mg per week700mg per week50mg ED—–—–
4350mg per week700mg per week50mg ED—–—–
5350mg per week700mg per week—–700mg per week—–
6350mg per week700mg per week—–700mg per week—–
7350mg per week700mg per week—–700mg per week—–
8350mg per week700mg per week—–700mg per week80mg ED
9350mg per week700mg per week—–700mg per week80mg ED
10350mg per week700mg per week—–700mg per week80mg ED
11350mg per week700mg per week—–700mg per week80mg ED
12350mg per week700mg per week—–700mg per week80mg ED

Een schone, magere cyclus die door veel NPP-stapels wordt gebruikt met testosteronpropionaat en Turinabol. Deze cyclus duurt negen weken.

WeekNPPTest PropionateTurinabol
1150mg EOD100mg EOD70mg ED
2150mg EOD100mg EOD70mg ED
3150mg EOD100mg EOD70mg ED
4150mg EOD100mg EOD70mg ED
5150mg EOD100mg EOD40mg ED
6150mg EOD100mg EOD40mg ED
7150mg EOD100mg EOD40mg ED
8150mg EOD100mg EOD40mg ED
5—–100mg EOD—–

Voordelen van het stapelen van NPP

De voordelen van het stapelen van NPP in een steroïde cyclus zijn enorm. Door Nandrolone Phenylpropionate aan een cyclus toe te voegen, worden de energieprestaties aanzienlijk verbeterd en wordt de tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen van intensieve trainingen aanzienlijk verkort. NPP zorgt voor langzame maar gestage spiergroei en de mogelijkheid om vet te verbranden bij correct gebruik in een snijcyclus met andere steroïden zoals trenbolon en masteron.

Voordelen van het stapelen van NPP

Langdurig tillen van zware gewichten zal de gewrichten verslijten en pijn en ongemak veroorzaken. NPP zou deze pijn verlichten door de gewrichten gesmeerd te houden. Dit stelt de gebruiker in staat om extra zware herhalingen veel zwaarder door te drukken dan zonder het gebruik van NPP in een cyclus.

In bulkcycli is NPP een van de meest populaire steroïden om te stapelen met andere verbindingen. Hoewel het doel van een bulkcyclus is om massa toe te voegen, zal NPP dat doen, maar op een schone, kwaliteitsvolle manier. Dit is zeer gunstig voor bodybuilders die tijdens het laagseizoen bulk, maar pure grootte moeten toevoegen, niet het percentage lichaamsvet verhogen.

Of het nu bulksgewijs, snijdend of gewoon verwerkt is voor het verlichten van gewrichtspijn, NPP zal het lichaam helpen transformeren in een goed gevormde slanke, gespierde machine. Houd er rekening mee dat voeding en training te allen tijde goed moeten zijn.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van Nandrolone Phenylpropionate duren vier weken en beginnen drie weken na uw laatste NPP-injectie.

PCT gebruikt Clomid of Nolvadex, hoewel sommige individuen beide gedurende deze tijd zullen gebruiken. Clomid en Nolvadex hebben beide bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. Deze bijwerkingen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn / haar tolerantieniveau. Of u nu de een boven de ander kiest of ervoor kiest om beide voor PCT te gebruiken, het is gebruikelijk om te beginnen met hogere doses van beide geneesmiddelen en de dosering te verlagen totdat PCT eindigt.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie

NPP was niet erg populair, maar komt snel in de gelederen. U zult er enkele vinden die deze steroïde in verschillende cycli hebben gestapeld en andere die nog nooit eerder NPP hebben gebruikt. Zorg ervoor dat je genoeg weet over NPP voordat je het toevoegt aan de volgende bulk- of snijcyclus. Deze steroïde kan ongelooflijk werken voor één persoon, terwijl het niet dezelfde resultaten oplevert voor iemand anders. Er zijn verschillende sleutelfactoren die een rol spelen bij de werking van een steroïde cyclus. Lichaamstype, conditie, lichaamsvetpercentage, leeftijd, dieetplan en trainingsroutine zijn slechts enkele van de dingen die bepalen wat de cyclus voor het lichaam zal doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *