Nandrolone Phenylpropionate en zijn analogen – wat is beter?

Nandrolon-decanoaat. Decanoate is een steroïde met langere etherketens en wordt langzamer in het bloed opgenomen). Deze steroïde heeft een actieve halfwaardetijd van vijftien dagen. Elk medicijn heeft zijn eigen voordelen. Bijna alle atleten en bodybuilders die deze steroïde gebruiken, hebben minimaal 4 – 6 weken gebruik nodig voordat ze de effecten kunnen opmerken. De resultaten zijn echter zeer aangenaam voor het oog. Nandrolon Decanoate kan eenmaal per week met de volledige dosis worden geïnjecteerd of kan worden opgesplitst in kleinere injecties die vaker dan eenmaal per week worden gedaan. Sommigen kiezen ervoor om analogen met een steroïde te gebruiken, terwijl anderen dat niet doen. Persoonlijke voorkeur wordt een belangrijk aspect in het leven van een steroïde gebruiker.

Nandrolone Phenylpropionate en zijn analogen

Bij het kiezen van een steroïde moet u altijd rekening houden met specifieke eigenschappen en kenmerken. Korte esters zijn geschikt voor die situaties waar een maximaal rendement vereist is, maar ze zijn ook uitstekend geschikt voor het einde van de cyclus. De steroïden die een kortere etherketen hebben, sneller en beter worden opgenomen, werken daarom sterker. Dergelijke ethers zijn gemakkelijker te beheersen. Als u de dosering van korte ester overschrijdt, zullen de effecten sneller zijn. Als u echter bijwerkingen begint te ervaren, kunt u de dosering verlagen of stoppen met het gebruik van de steroïde. Dit komt neer op persoonlijke voorkeur.

Het is niet altijd nodig om te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben over de hoeveelheid te injecteren steroïden. Wat voor de een werkt, werkt mogelijk niet voor de ander. Het is belangrijk om uw tolerantieniveau van NPP of een andere steroïde te beoordelen voordat u meteen in de hoogst mogelijke dosis springt. Vergeet niet om uw fietsen altijd slimmer te trainen en uit te voeren, niet harder.

Lange esters werken nog minstens een week, en dit kan een ernstig probleem opleveren als na de injectie negatieve gevolgen worden opgemerkt. Lange esters zijn geweldig voor de middelste cyclus, waarbij gedurende de cyclus extra steroïden worden gestapeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *