Hoe combineer je nandrolon met andere steroïden tijdens een cyclus?

Om de maximale resultaten van een cyclus te bereiken, moet u zorgvuldig overwegen welke andere steroïden u tijdens de cyclus met NPP zult stapelen. De resultaten van de cyclus zijn afhankelijk van training, een strikt dieet, dagelijkse routine, rust en hoe goed de steroïden samenwerken met je lichaam. Als je dat nog niet hebt gedaan, koop dan een dagboek of een klein notitieboekje. Ofwel zal het doen. Zolang je iets hebt om je cycli bij te houden. Vertrouw ons, dit zal je alleen helpen als je meer ervaring opdoet met fietsen. En dit helpt je ook om te weten hoe je de volgende cyclus kunt aanpassen voor betere resultaten. Bij het fietsen van NPP in een stapel met andere injectables, is het cruciaal om uw injectieschema te kennen. Als u een dosis mist of vergeet een van de steroïden die u gebruikt te injecteren, zijn de resultaten mogelijk niet wat u verwachtte.

Hoe combineer je nandrolon met andere steroïden tijdens een cyclus

Nandrolone Phenylpropionate kan worden gecombineerd met een aantal andere anabole steroïden. Een van deze medicijnen kan testosteron zijn. Dit is een geweldige combinatie voor mannelijke atleten: 300 mg testosteron en 200-300 mg nandrolon per week. U kunt lange of korte testosteronesters gebruiken. Als dit klein lijkt, is het de moeite waard om trenbolon toe te voegen. Het is echter een krachtige steroïde en u moet uiterst voorzichtig zijn met het gebruik ervan.

Voor een milde cursus kunt u nandrolon gebruiken in een dosering van 200 mg per week en oxandrolon. Deze stapel is zelfs geschikt voor vrouwelijke atleten of fitnessfans die niet veel risico willen nemen. Overdrijf de dosering niet om geen bijwerkingen te krijgen. Om de cyclus moeilijker te maken, kun je oxandrolon vervangen door dianabol of turinabol. Het gaat voornamelijk om steroïden in tabletten, alleen Nandrolone Phenylpropionate blijft injecteerbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *