Nandrolone Phenylpropionate alleen beschikbaar in injecteerbare vorm

Nandrolone Phenylpropionate-tabletten bestaan ​​niet. De enige vorm van NPP die beschikbaar is voor gebruik, is door middel van injectie. Supplementen die worden gekocht bij vitaminewinkels of andere supplementenbedrijven die beweren de orale vorm van NPP of Deca Durabolin te dragen, verkopen een misleidend product. Deze producten moeten niet worden verward met de anabole steroïden die online worden verkocht.

Nandrolone Phenylpropionate alleen beschikbaar

NPP en Deca Durabolin zijn steroïden die gedurende een bepaalde cyclus gedurende een langere periode worden uitgevoerd, vooral de laatste van de twee. De meeste mensen zien het medicijn niet eens beginnen te werken tot een maand na de cyclus. Dit is hoe het verschilt van Nandrolone Phenylpropionate. NPP is de korte ester die veel sneller werkt. Omdat beide geneesmiddelen in langere cycli worden ingenomen, is het goed dat ze alleen in injecties komen.

Orale steroïden kunnen vanwege het toxische effect op de lever slechts gedurende korte cycli worden ingenomen. Ze zijn hepatotoxisch, wat betekent dat ze ernstige leverschade kunnen aanrichten, vooral als ze gedurende lange tijd worden ingenomen. Orale steroïden mogen niet in cycluslengtes van meer dan 6 weken worden ingenomen. Er zijn enkele oralen zoals Halotestin die bodybuilders niet langer dan 3 weken zullen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *