Hoe Nandrolone Phenylpropionate te injecteren?

Nandrolone Phenylpropionate wordt diep intramusculair in een van de grote spieren geplaatst. Gebruik bij voorkeur de bilspieren, maar u kunt de steroïde ook in de schouders en dijen injecteren. Zorg ervoor dat u comfortabel genoeg bent met zelfinjecties. Als steroïden nieuw voor u zijn, is het een goed idee om een ​​vriend of iemand te vragen die weet hoe injecties moeten worden toegediend. Als je dat niet kunt, is een andere optie om voor een spiegel te staan, zodat je echt kunt kijken terwijl je jezelf injecteert. Het kost tijd, geduld en het steeds opnieuw doen om comfortabel te zijn in zelfinjectie.

Hoe Nandrolone Phenylpropionate te injecteren

Zorg er bij het injecteren voor dat de spier wordt ontspannen, zodat de pen soepeler en gemakkelijker door de huid kan gaan.

Nandrolon is een steroïde op oliebasis. NPP en Deca Durabolin kunnen in dezelfde spuit worden gemengd met elke andere op olie gebaseerde steroïde. U kunt een steroïde op oliebasis echter niet mengen met een steroïde op waterbasis. Steroïden op waterbasis zijn suspensies zoals Winstrol Depot en Testosteron Suspensie. Als u meerdere milliliter in één spuit injecteert, kunt u het beste de bilspieren gebruiken als injectieplaats. De bilspieren zijn goed voor het injecteren van maximaal 3 cc per keer. Zorg ervoor dat u tussen de bilspieren roteert en nooit rug aan rug injecties in hetzelfde gebied doet. Kleinere spieren zoals de delts zijn goed voor injecties van 1 cc.

U kunt tot 2 cc in de dij injecteren, maar dit gebied is vatbaarder voor pijn en gevoeligheid na injectie. Bodybuilders en atleten die een groter, breder frame hebben en meer spieren dragen, kunnen meer injecteren dan de hoeveelheden die we in hun schouders hebben vermeld. Hoe groter de spier, hoe gemakkelijker de injectie. Wat betreft de grootte van de spuit, velen geven er de voorkeur aan om een ​​3cc, 21-gauge, 1-inch spuit en naald te gebruiken. Voor sommigen komt dit neer op persoonlijke voorkeur. Degenen die meer lichaamsvet hebben, moeten een grotere naald gebruiken om diep in de spier te komen.

Iedereen die steroïden heeft gebruikt of gebruikt, is overgegaan van orale naar injecteerbare steroïden. Het belangrijkste om te onthouden is dat u af en toe pijn kunt voelen op de injectieplaats. Dit is geen reden tot paniek, want het overkomt iedereen. Zwelling en roodheid samen met gevoeligheid op de site zijn de meest voorkomende bijwerkingen die u kunt opmerken. De pijn zal binnen ongeveer 24-48 uur verdwijnen. Vergeet niet om sites te roteren en niet rug aan rug op dezelfde plek te injecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *