Hoeveel kost Nandrolone Phenylpropionate: prijs per dosis

De prijs van Nandrolone Phenylpropionate-injecties hangt af van de fabrikant die u hebt gekozen. Dit is niet de duurste steroïde. U kunt een merkampul van hoge kwaliteit vinden voor de kosten van $ 3,00 USD. NPP kopen in flessen van 10 ml kost $ 20,00 USD. Hoewel dit voor sommigen relatief goedkoop lijkt, kunnen de kosten die aan steroïden worden besteed, stijgen als u NPP samen met andere anabole steroïden samen met de fabrikant en de site waarvan u koopt koopt.

Hoeveel kost Nandrolone Phenylpropionate

De kosten van steroïden worden altijd bepaald door de opmaak van de verkoper – er zijn veel tussenpersonen op het internet en slechts weinigen bieden minimummarkeringen voor steroïden. Velen betalen omdat kopers bereid zijn te betalen. De markup-kosten variëren ook van site tot site en zijn afhankelijk van de steroïde die u kiest, samen met de kosten van de fabrikant.

Ons blogpersoneel test verschillende NPP-providers. Veel van hen vereisen dat kopers betalen via duistere betaalmethoden zoals Western Union-overschrijvingen en bitcoins. Deze overschrijvingen zijn niet omkeerbaar en zelfs als u wat poeder of vloeistoffen geleverd krijgt, kunt u uw geld niet terugvorderen als het placebo of wei-eiwit is.

We gaan binnenkort onze ervaring met verschillende NPP-verkopers publiceren. Maar voor nu vonden we een leverancier die NPP-injecties van mooie kwaliteit leverde, MonsterSteroids.net. Ze bieden levering binnen 10 werkdagen aan de VS en veilige creditcardbetalingen. We gaven ze een kans en kregen echte NPP van farmaceutische kwaliteit. We gaan binnenkort foto’s plaatsen.

We bieden NPP van verschillende hoogwaardige fabrikanten, waaronder Maxtreme, Alpha Pharma en Dragon Pharma. Elk van deze fabrikanten zorgt ervoor dat hun producten uiterst sterk zijn. Deze steroïde is niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten zonder recept; daarom moet het worden gekocht via een van onze online sites. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met het geld dat u uitgeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *