Nandrolone Phenylpropionate en beoordelingen van atleten

Nandrolone Phenylpropionate wordt gebruikt door veel bodybuilders en atleten. Met betrekking tot positieve beoordelingen van deze steroïde, meldden velen een uitstekende toename van de spiermassa. Aan het einde van de cyclus nam de winst niet af, op voorwaarde dat een “brug” tussen cycli correct werd gepland en gevolgd.

Nandrolone Phenylpropionate en beoordelingen van atleten

In termen van de negatieve beoordelingen wezen sommige gebruikers op acne-uitbarstingen en een verhoging van de bloeddruk. Atleten meldden ook de toename van bijwerkingen bij hogere doses. Zoals we blijven zeggen, hangt de dosering van de steroïde af van de individuele en belangrijkste factoren die we al hebben genoemd. Veel bodybuilders blijven hun doseringen verhogen naarmate hun niveau van expertise met hun lichaam en steroïden naar een hoger niveau gaat.

Positieve beoordelingen van NPP wijzen over het algemeen op een verbetering van het welzijn, een betere mobiliteit van gewrichten en een toename van de elasticiteit van ligamenten. Powerlifters merken een afname van pijn in de spieren op bij hogere doseringen. Dit is vooral belangrijk omdat ze voortdurend hun spieren belasten met zware gewichten. NPP is een uitstekende keuze voor steroïden voor alle niveaus van de atleet en kan zeer nuttig zijn als het individu serieus bezig is met fitness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *